söndag 23 augusti 2009

Keramik hjärtan

Hjärtan att sätta fast på en vägg eller att ha på bordet som dekoration. Det minsta gjorde jag för rätt länge sedan men nu så har det blivit några till i olika storlekar. Har en del andra på gång som ser lite annorlunda ut.
Att göra hjärtan i olika storlekar och former samt att dekorera hjärtan på olika saker har blivit något av en last. Jag gillar verkligen hjärtan.4 kommentarer:

 1. Kan förstå att du inte gillar strömming!
  Men jag som sagt kan få sug efter det!!!!
  Hjärtana är fina - håller med - jag gillar också denna kärlekssymbol!
  Carin

  SvaraRadera
 2. Hej Gudrun! Tack för titten hos mig! Jag delar din förkärlek för hjärtan, det är en alldeles underbar symbol. Kikade litet på din blogg och vilket fantastiskt vackert rabarberbladsfat du har gjort, så vacker i färgen också. Hälsn från Blekinge!/Merja

  SvaraRadera
 3. Söta hjärtan och dom kan man ha många av :)
  och passar alla tider på året.
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentarerna.
  Bea, Ja, det känns som om det aldrig blir för mycket, fast det kanske det kan bli. När en del är framme får andra ligga i lådor. Det har blivit en del som samlats i min verkstad också och ännu mer blir det, men de kommer väl att säljas så småningom.
  Ha det gott.

  SvaraRadera

Jag blir alltid lika glad för en kommentar. Så gulligt att just DU tog dig tid att skriva till mig.
Har Du ingen blogg men vill lämna ett meddelande så välj alternativet anonym. Ditt meddelande kommer att publiceras efter mitt godkännande.
Tack för ditt meddelande och ha en riktigt bra dag!

Related Posts with Thumbnails