måndag 10 augusti 2009

UppdateringDe här liljorna har blommat över nu, de var verkligen magnifika. Nu kommer en vitare sort, lika kraftiga och doftar på långt håll, lika häftiga.

Perukbusken som jag visat bild på tidigare har fått en kompis, vi var i handelsträdgården innan semestern och till min stora förvåning så hade de grönbladiga perukbuskar, tänk jag som sökte i sju år innan jag fick tag på en. Så då kunde jag inte låta bli, det blev en till, så nu blir det stort fluff, fortare. ;)

Väggen där fågelholken med flugsnapparen satt är nymålad, så fågelholken plockades ner. Jag tänkte först låta bli att sätta upp den igen eftersom katterna tar så mycket fåglar. Men nu har jag bestämt mig för att den skall upp ivarjefall. På vår semestertripp till Öland så besökte vi Ottenby fågelstation (det ligger på södra udden). Där på fågelstationen läste jag att en flugsnapparfamilj tar 60.000 insekter, så om man får en flugsnappare till hyresgäst får man vara glad och det är jag vi har haft dem som hyresgäster i 3 år nu. Så jag får väl vara fågelvakt nästa sommar också.

1 kommentar:

 1. Så vackra liljor!
  Doftar underbart gör de också!
  När jag var i Sthlm, köpte jag 5 stycken på Hötorget och de har slagit ut och är bara så underbara. Till nästa år ska jag nog stoppa ner ett antal lökar i jorden, för att njutas utomhus också!
  kram
  /Lotta

  SvaraRadera

Jag blir alltid lika glad för en kommentar. Så gulligt att just DU tog dig tid att skriva till mig.
Har Du ingen blogg men vill lämna ett meddelande så välj alternativet anonym. Ditt meddelande kommer att publiceras efter mitt godkännande.
Tack för ditt meddelande och ha en riktigt bra dag!

Related Posts with Thumbnails