torsdag 9 juli 2009

Oj vad det regnar, igen. Det sägs att vi i Sverige är unika med ordet lagom, men det är vi då inte när det gäller vädret. Regnar det så regnar det länge.
I går när jag besökte tandläkaren så sa kvinnan i receptionen "om man visste att det skulle regna i tre dagar så skulle man njuta mer av det" och det är verkligen sant. För när det har börjat så känns det som om det aldrig vill sluta.
Igår var jag i keramik verkstan hela eftermiddagen och gjorde fat, kände mig väldigt nöjd efteråt, men det känns i nacken idag. Men i morgon när det är vackert väder igen (eller??) då är jag redo för nya arbetsuppgifter i verkstan eller i trädgården.

Just nu skall en del växter formklippas, det växer så det knakar. Här är en bild på några tuja skapelser. Det är kul att forma, är det inte lera så är det växter eller något annat.

6 kommentarer:

 1. Tack för titten hos mig! Vilken fin blogg du har och vilken vacker keramik du gör. Jag som älskar allt med hjärtan blev väldigt förtjust. Säljs keramiken i någon butik eller tar du beställningar?

  SvaraRadera
 2. Jätte kul att du tittade in och att du gillar det jag gör. jag säljer inte i någon butik, ännu. Men är du intresserad av mina saker så kontakta mig via mailen, adressen ligger på vänster sida.
  :)

  SvaraRadera
 3. Gillar dina tuja skapelser, riktigt snygga.
  Regn har vi fått i riklig mängd, tycker det räcker nu.
  Ann.

  SvaraRadera
 4. Hej! Kul att du hittat till mig! för på så sätt hittade jag dig! Så vacker keramik du gör. Fint rabarberbladet blev...jag funderar på att göra ett själv.....Kanske idag?!?
  Annars plockar jag blåbär och stickar pärl-pulsvärmare...min svärmor fryser om sina händer!
  /Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilka jättefina alster du skapar!
  Nu lägger jag till din sida till mig, hoppas det är ok???
  Hälsningar från norr
  Carin

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Självklart är det OK, jättekul tycker jag. Tackar för kommentaren.
  ;) och självklart spanar jag in din.

  SvaraRadera

Jag blir alltid lika glad för en kommentar. Så gulligt att just DU tog dig tid att skriva till mig.
Har Du ingen blogg men vill lämna ett meddelande så välj alternativet anonym. Ditt meddelande kommer att publiceras efter mitt godkännande.
Tack för ditt meddelande och ha en riktigt bra dag!

Related Posts with Thumbnails