torsdag 10 december 2009

Garderobs blomma...

är en växt som finns i många hem och på många arbetsplatser (läs mer HÄR). Den är tålig men hos mig tar den alldeles för mycket plats för den blir rätt stor och vidlyftig, det finns andra växter som jag prioriterar. Så nu har jag ingen längre.

Men för några år sedan hade jag en och jag fick den till och med att blomma.

Så här såg knoppen ut, i början trodde jag nog att det skulle bli ett nytt blad.Så här såg den ut när den slog ut, den liknar kallan till en viss del, eller hur?Ha det gott,

4 kommentarer:

 1. men vilken tur du hade. Jag har en garderobsblomma men hon växer så där lagom, nästan lite för lite.Jag sköter nog inte den på rätt sätt.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Hei!! Flott blomst. Jeg har en utfordring til deg. Håper det er okay. Se på min blog..hva det går ut på. Lykke til. Ha en god kveld :-))

  SvaraRadera
 3. Så kul liten blomma, ja, canna eller något åt fredsliljan eller flamingoblomman kanske..nu ska jag bara erkänna att jag aldrig( pinsamt..) har hört om garderob blomma, vad heter den egentligen?

  SvaraRadera
 4. Garderobsblomma har jag aldrig haft, ingen favorit för mig, men trevligt med allt som blommar. Ha det gott!

  SvaraRadera

Jag blir alltid lika glad för en kommentar. Så gulligt att just DU tog dig tid att skriva till mig.
Har Du ingen blogg men vill lämna ett meddelande så välj alternativet anonym. Ditt meddelande kommer att publiceras efter mitt godkännande.
Tack för ditt meddelande och ha en riktigt bra dag!

Related Posts with Thumbnails