onsdag 18 november 2009

Gnäll

Igår var en sån där dag när jag bara tog i och hade massor av energi. I ateljen gjorde jag massor av saker och när det var klart så tänkte jag att nu fortsätter jag att såga bort de grenar som är grova och som jag vill ta bort på äppelträdet som står nära ateljen. Så roligt och lätt det går att såga med en japansk såg. Det blev ganska mycket som togs och jag klättrade upp på stegen och flyttade runt den runt trädet. I måndags höll jag som sagt också på och sågade.
Så idag skulle jag fixa ordning det jag gjorde igår. Kände att de ömmade lite i ryggen, gick ner för att göra lunch och lagom tills jag skall sätta mig och äta så..... smäller det till (ryggskott), det går knappt att andas när det gör så ont.
Något har hänt så nu får jag äta ibumetin och panodil ett tag. Fick kontakt med sjukgymnasten så nu skall jag köra ett stretchprogram för att se om muskeln kan slappna av.
Så handikappad man blir.
Att jag alltid skall ha lust att göra FÖR MYCKET, det är svårt att sätta en gräns när det är kul och går så lätt, någon som känner igen sig?. Så trött jag blir.
Det hade kanske varit bra om vädret varit kallt så jag var tvungen att hålla mig lugn.
Hoppas att det går över snabbt.

Ha det gott,


9 kommentarer:

 1. Oj, nej det lät ju inte bra, nog är det lätt att ta i lite för mycket...oftast är man ju så envis och vill fixa och göra som man vill ha det utan att tänka på hur man behandlar sin lilla kropp..Hoppas du får snar lindring..krya på dig och ha det så gott!!

  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 2. Hej käraste Gudrun!!

  Så tråkigt att höra om din rygg..Hoppas att du känner dig bättre..=)

  Så fin och mysig sida du har..Kul att hitta hit ..& höra om andra som har svårt för att hitta *den där balansen*..ti-hi...
  Är precis likadan!!! =)

  Ha en underbar dag!! och krya på dig!! Malin ♥

  SvaraRadera
 3. Är dt inte typiskt när man har som roligast vet man inte när man ska sluta i tid =(
  Härligt att man inte är själv om det thihi=)
  Varje år har vi julmarknad vid första advent fre-lördag till nästa år vore dt en ära att ha med dig..villken underbar keramik du gör
  Va rädd om dig och krya på dig=)
  ~~ramilikram wivi~~

  SvaraRadera
 4. Så illa...ryggen som gör så ont.
  Hoppas det snart går över...för det gör det.
  Ha en trevlig helg och var rädd om dig.
  Ann.

  SvaraRadera
 5. Åhhh...fyyy, ryggskott det gör ont ända in i märgen på mig! Det har jag haft sååå många ggr i mitt liv, att man aldrig önska det åt ngn annan.
  Typiskt, när man har som mest bråttom DÅ händer det, kanske en kroppens signal på att man borde stanna upp.
  Många krya på dig kramar till dig!/ Bea

  SvaraRadera
 6. Gudrun, hoppas att du har repat dig och i fortsättningen får du ta det lite coolt!

  SvaraRadera
 7. Aj,aj, det låter väldigt ont. Har aldrig haft ont i ryggen, tvi,tvi, men jag ramlade ner en trappa i somras och tog någon revben.. Det värsta är när man har lust att göra så mycket och ingenting kan för det gör ont. Hoppas det snart går bättre med dig :)

  SvaraRadera
 8. Visst är det typiskt det där att man blir sjuk just när man inte skulle ha tid. Så är det också för oss inom blombranschen många brukar bli sjuka just runt jul när vi har som brådast men det är ju inget man kan nåt åt.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 9. Tack för alla gulliga kommentarer! Läget är sådär, det är värktabletter som gäller, liggande eller stå/gå läge.
  Ha det gott

  SvaraRadera

Jag blir alltid lika glad för en kommentar. Så gulligt att just DU tog dig tid att skriva till mig.
Har Du ingen blogg men vill lämna ett meddelande så välj alternativet anonym. Ditt meddelande kommer att publiceras efter mitt godkännande.
Tack för ditt meddelande och ha en riktigt bra dag!

Related Posts with Thumbnails