måndag 25 maj 2009
I torsdags var vi i Julita på picknick. Det är en härlig park att gå omkring i. Vi hade med oss en fräsch kyckling sallad, kaffe, rabarberpaj och vaniljsås, så lyxigt. Tänk att det skall smaka så gott ute. Barnen som var med ville förstås fika med en gång.
80 kr tar de i entré och med tanke på att det inte fanns så mycket att se förutom byggnaderna så känns det dyrt. Vi hörde att en familj bakom oss i entrén vände och det är synd. Det finns en butik inne på området där man kan köpa växter och örter men den var stängd och på Pettsons gård som är en rolig plats för barn där pågick reparationer av djurhängnader så inte ens tupparna fanns där. Egentligen borde man anpassa entré priserna efter säsongen.
Några pioner hade börjat blomma, egentligen skall man åka dit lite senare för få se pionerna blomma, det finns massor av olika sorter och det är verkligen vackert.
Tog några bilder på inner gården i kyrkan, det är många som gifter sig i den.


Min porslinsblomma hoya serpens blommar nu, den doftar underbart och är så vacker. Det är konstigt att den som har så små blad får så stora blomklasar. Visst är den underbar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir alltid lika glad för en kommentar. Så gulligt att just DU tog dig tid att skriva till mig.
Har Du ingen blogg men vill lämna ett meddelande så välj alternativet anonym. Ditt meddelande kommer att publiceras efter mitt godkännande.
Tack för ditt meddelande och ha en riktigt bra dag!

Related Posts with Thumbnails